fbpx

Fashion Revolution on ülemaailmne kampaania-agentuur, mille idee on kasvatada moevaldkonnas solidaarsust ja läbipaistvust.

 

Fash.Rev. manfestatsioonist jääb kõlama mõte, kuidas mood annab inimestele hääle maailma muutmiseks – oleme nende põhimõtetega absoluutselt päri ning otsustasime ühineda Eestis korraldatud “Mina Tegin Sinu Riided” kampaaniaga.

Üleskutse käivitati eesmärgiga avada uks tootmise telgitagustesse ning tuua klientideni inimesed, kes igapäevaselt kaamera ees ei säratse, ehk õmblejad, triikijad, pressijad ja lõikajad. Näidata klientidele kui palju vaeva nähakse ühe toote õnnestumise tarvis ning muuta stereotüüpi kus rõivad tulevad kaugest tehasest või mood peaks olema odav. Ei tule ja ei peaks. Rõivad tulevad siit-samast Tallinnast ning iga lüli saab õiglast ning väärtustatud töötasu. 

 

 

Olgugi, et meie kontakt on kõikide tootmisprotsessis panustajatega tihe ja vahetu, jõuab klientideni ainult viimistletud toode ning tihtipeale täitsa kahetsusväärselt vähe teadmisi inimestest, kes päriselt iga õmbluse taga seisavad. Kas õmblejaid peaks söögi alla ja söögi peale esile tõstma – kindlasti! Ükski bränd ei toimi ilma tootmiseta ning ainult aus oleks ühiseid õnnestumisi, näiteks et klient saab toote mida ammu on igatsenud, ka ühiselt tähistada. 

“Moetööstus peab tagama võrdse kohtlemise igas etapis töötavale inimesele. Puuvilla põldudelt stuudio-poe põrandani.”

Kõik meie tooted valmivad käsitööna Eestis kohapeal ning suhtlus heade õmblejatega on igapäevane. Koos arutame, proovime, katsetame. Ei kujutaks ette, et tootmine asuks kusagil eemal ja vahetu kontakt puuduks. Koostöö tootmisega on hariv mõlematpidi – meie suudame uute detailidega visata õhku tehnilisi küsimusi, nemad jälle aastatepikkuse töökogemusega lahendada mõne meie jaoks keerulise olukorra.